top of page

Parterapi

Det at få et parliv til at fungere, er nok en af de mest komplekse udfordringer vi mennesker udsættes for.

Så hvis I som par er kommet i en situation, hvor i føler i har brug for støtte til at komme videre, så er det faktisk ikke så besynderligt.

Mange parforhold og ægteskaber, som idag brydes, kunne ved hjælp af Parterapi være redet, men da mange par først bliver opmærksomme på udfordringerne/problemerne meget sent, er parforholdet ofte så slidt, og parterne så opgivende, at de ikke orker at søge hjælp længere.

Derfor skal min opfordring klart være, at I søger støtte og hjælp i tide. Det kan i de fleste tilfælde være penge godt givet ud, hvis parlivet begynder at lide.

Parterapi kan bruges til meget. Man kan søge parterapi, hvis man ønsker støtte til forskellige vanskeligheder, man er stødt på undervejs. Man kan søge parterapi hvis parlivet er begyndt at lide, af forskellige årsager, måske er man slet ikke helt klar over hvorfor. Og man kan søge parterapi, "kun" for at udvikle sig sammen som par.

Nogle par søger derudover parterapi, for at gå fra hinanden på en god måde. F.eks. hvis der er børn.

 

Hos mig får I en professionel og fortrolig behandling, hvor vi sammen finder ud af hvad det er, I hver især ønsker at opnå i terapien. Selvom I er et par, er det langt fra sikkert, at det i ønsker at opnå i parterapien, er det samme.

Et parterapeutisk forløb strækker sig fra een terapi, og op til et forløb, med 2 til 3 Parterapier, over en række måneder.

Hos Esbjerg Terapi & Coaching, tilbyder Jeg en 1. Session som er til ren afklaring. Hvis I ikke er helt klar på, om det er Parterapi i ønsker, og har brug for en afklarings session, uden nogen form for Parterapeutisk indhold, så tilbyder Jeg dette til halv pris. 

 

En enkelt Parterapi session varer 60-90 min.

 

Har i spørgsmål til det at gå i parterapi hos mig, er i meget velkommen til at kontakte mig.
 

bottom of page